Services

Din anlægsgartner i Sønderjylland

Anlægsgartner i Sønderjylland, Jn anlæg, have inspiration, Kontakt JN anlæg

Services

Hos JN Anlæg & Naturpleje udfører vi alle anlægsgartnermæssige opgaver fra nyanlæg af belægning til omlægning af hele haver og parkanlæg. Desuden udfører vi også vedligeholdelsesopgaver i private haver og ved erhvervsbygninger 

Belægninger og støttemure 

Hos JN Anlæg & Naturpleje er der stor erfaring indenfor udførelse af belægninger, trapper, støttemure og andre befæstelser. 

Vi arbejder altid med gode produkter, om det er betonsten eller natursten som granit eller sandsten, eller klinker; alle med deres ukurante former og finish som skaber flader med en livlighed og sjæl som kun bliver pænere med tiden.  

Vedligehold af grønne områder 

Vi udfører vedligeholdelsesopgaver som lugning af bede samt fjernelse af afvisnede løgvækster og blomster, hækklipning, græsklipning, fejning. Derudover udfører vi også plejeopgaver som gødskning af beplantning og plæner, beskæring af roser, bekæmpelse af insektangreb.  

Alt efter området der ønskes vedligeholdt, fastlægges en standard eller præg, som vi skal opretholde. Disse præg lægger en linje for alle arbejdsopgaver som renhold af belægning, renhold af bede, hækklipning, græsklipning m.m.    

Træfældning og beskæringer 

Vi har fra Naturplejes start altid udført træfældningsopgaver. Om træet står på åben plæne eller tæt ved bygning, så finder vi altid den bedste løsning for håndtering af dit træ.